ALİ OĞUZ RESIDENCE

Project Description

The villa located at the gentrified detached villas region of Bursa and has a very special architecture with the material used as well as mass design. And Nev Atelye aimed with reflecting this architectural style to the interior architecture to get a whole internal and external relation. At the residence formed in accordance to the customer's personal demands, particularly importance is given to the ergonomics. With begin from the garden gate every detail was considered for user comfort. And for the guest rooms and bathrooms outside of the living areas of householder different concepts are developed. By this way the residence has been designed in many different concepts on a general design principle.

Project Infos

Client:

Ali Oğuz

Category:

Residential

Year:

2016

Location:

Nilüferköy / Bursa